Încălțăminte pentru fasonatori


Încălțămintea pentru fasonatori este o categorie specială, care oferă protecție împotriva riscurilor care apar pe durata lucrului cu motofierăstrăul. Acest tip de încălțăminte trebuie ca pe lîngă caracteristicile de protecție descrie de standardul 20345 (bombeu rezitent la 200J și 1500 daN) să ofere protecție completă în zona tarsiană și a tibiei, să nu permită trecerea lanțului drujbei. În această sub-categorie vom găsi cizme de fasonator și bocanci de fasonator.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.