Conectori


Conectoarele reprezintă acea parte a unui sistem de protecție împotriva căderii care asigură fixarea corzii de siguranță, de salvare sau a opritorului de cădere autoretractant de un element fix. Acestea pot fi de tip buclă deschisă, sau închisă, ambele având funcție de înfășurare pe după un element fix stabil de tip grindă, schelă, creangă, traversă. Conectoarele deschise metalice se închid cu o carabinieră iar cele textile se pot închide cu o carabinieră sau se pot face laț. Pentru a asigura posibilitatea de fixare în orice condiții, conectoarele se produc din cablu de oțel sau din oțel sau din material textil și pot avea lungimi diferite, de la 30 de cm până la 200 cm cele textile și de la 80 cm la 10 m cele din cablu de oțel. Conectoarele textile pot fi simple, cu manșon de protecție.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.