Aparate de respirat autonome


Aparatele de respiraţie autonome sunt formate dintr-o mască completă, un harnaşament pentru purtarea pe corp, cu bretele reglabile pe umeri, un furtun care face legătura între mască şi harnaşament şi un alt furtun care aduce aerul dintr-o butelie care conţine aer comprimat. Sistemul este prevăzut cu reductoare de presiune (de la 300 de bari în interiorul buteliei până la un nivel respirabil), manometru pentru monitorizarea permanentă a nivelului de aer rămas şi sistem de alertă atunci când presiunea scade sub limita acceptabilă. Buteliile pot fi din oţel sau din materiale compozite, fapt care oferă avantajul unui volum mai mare şi a unei greutăţi mai mici. Harnaşamentul este confecţionat din materiale antistatice şi ignifugate pentru a putea fi folosite de către pompieri. Durata medie de protecţie respiratorie cu o butelie de aer comprimat este de 60 de minute.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.