Îmbrăcăminte antichimică


Îmbrăcămintea antichimică se compune din piese de echipament de protecţie a corpului care oferă protecţie împotriva riscurilor chimice, ce diferă foarte mult în funcţie de natura substanţelor periculoase, de concentraţia acestora în mediul de lucru şi de durata expunerii în timpul lucrului. Putem întâlni echipamente de unică folosinţă (combinezoane, halate) sau cu folosinţă multiplă (şorţuri). În funcţie de natura riscurilor putem avea îmbrăcăminte împotriva produselor chimice în stare lichidă (de tip 6), împotriva agenţilor infecţioşi, împotriva particulelor solide transportate de aer (de tip 5), împotriva substanţelor chimice lichide rezistente la pulverizări (de tip 4) sau cu elemente de legătură etanşe (de tip 3) sau împotriva particulelor radioactive.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.