Produse pentru curăţenie şi igienă


Ca accesorii ale gamei de echipamente individuale de protecţie, un rol important în menţinerea sănătăţii şi securităţii muncii îl au produsele de igienă. Materialele de curăţenie sunt dedicate fiecărui tip de suprafaţă în parte sau fiecărui tip de necesitate de curăţare. Prosoapele de hârtie sunt cele mai recomandate din punct de vedere al păstrării igienei, mai ales acolo unde se întâlnesc colectivităţi mari, cum ar fi secţiile de producţie cu mulţi lucrători. Prosoapele de hârtie pot apărea în formă de role sau pliate. Ca şi compoziţie, prosoapele din hârtie pot fi din celuloză pură, din hârtie reciclată, sau în amestecuri între acestea, în diferite procente. Constructiv putem avea prosoape într-un singur strat sau mai multe, cu diferite puteri de absorbţie.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.