Aparate de respirat cu aducţiune de aer


Aparatele de respiraţie cu aducţiune de aer sunt formate dintr-o mască completă, un harnaşament pentru purtarea pe corp, cu bretele reglabile pe umeri, un furtun care face legătura între mască şi harnaşament şi un alt furtun care aduce aerul dintr-o zonă sigură. Furtunul de aducţiune poate avea lungimea de 5, 10 sau maxim 20 metri. Acest tip de echipament este economic, nu are piese care să prezinte uzură de funcţionare, nu necesită alimentare cu energie electrică sau conectare la un compresor de aer, prezintă o mobilitate mare şi este recomandat pentru lucrul în spaţii înguste (recipiente, canale, silozuri) acolo unde distanţa pe care trebuie adus aerul nu este mai mare de 20 m. Pe distanţe mai mari frecarea aerului cu furtunul de aducţiune este mare şi astfel efortul de respirare este prea mare. Se pot folosi mai multe tipuri de măşti faciale complete şi cu diferite variante de accesorii auxiliare, de exemplu, cu adaptor pentru geam fumuriu pentru operatiuni de sudare.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.