Transporturi


În domeniul transporturilor și a logisticii (depozitare) factorii de risc sunt în principal cei care acționează asupra mâinilor, asupra picioarelor și capului. Chiar dacă aceste activități nu comportă riscuri majore, totuși se impune analiza atentă a condițiilor specifice fiecărui loc de muncă în parte, pentru identificare corectă a riscurilor specifice și alegerea echipamentului de protecție în funcție de acestea.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.