Echipamente de unică folosinţă


Articolele de unică folosinţă sunt acele echipamente de protecţie care protejează diferite părţi ale corpului împotriva unui număr mare de riscuri dar pentru o perioadă redusă de timp, fiind destinate utilizării unice.

Ele sunt confecţionate din materiale cu greutate specifică mică pentru a oferi lejeritate în utilizare, dar şi un cost de utilizare redus, cum ar fi polipropilenă neţesută, polietilenă, vinil, nitril, latex. Constructiv şi funcţional vom avea articole pentru protecţia capului, pentru protecţia mâinilor, pentru protecţia corpului, pentru protecţia picioarelor sau pentru protecţia respiratorie.

În cazul echipamentelor de unică folosinţă antichimică vom avea mai multe categorii de echipamente; în funcţie de tipul riscului putem avea îmbrăcăminte împotriva produselor chimice în stare lichidă (de tip 6), împotriva agenţilor infecţioşi, împotriva particulelor solide transportate de aer (de tip 5), împotriva substanţelor chimice lichide rezistente la pulverizări (de tip 4) sau cu elemente de legătură etanşe (de tip 3).

Echipamentele de unică folosinţă sunt necesare în industria alimentară, în industria farmaceutică, în unităţile sanitare.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.