Încălţăminte albă


Articolele de încălțăminte albă sunt utilizate cu precădere în industria alimentară, în domeniul medical și farmaceutic dar nu au restricții în a fi folosite și în alte domenii. Din punct de vedere constructiv sunt confecționate din piele sau materiale sintetice și, dat fiind faptul că în aceste domenii riscurile de accidentare sunt limitate, au niveluri de protecție sensibil mai puțin diversificate decât incălțămintea de protecție generală. Materialele sintetice (microfibră) au avantajul că sunt rezistente la apă şi pot fi spălate, rezistând chiar la curăţare mecanică (maşina de spălat). Talpa este injectată, din poliuretan ceea ce conferă o bună rezistenţă la uzură, este rezistentă la uleiuri, grăsimi, hidrocarburi, tăieturi, este antistatică şi antiderapantă prezentând striațiuni, asigurând astfel utilizatorul împotriva oricăror accidente survenite pe suprafețe alunecoase. Pentru spaţiile de producţie şi depozitare unde nu există umiditate se recomandă utilizarea articolelor de încălţăminte cu protecţie minimă (cod S1), confecţionaţi din piele de bovină sau materiale sintetice: saboţi, sandale, pantofi sau bocanci; pentru zonele în care se intră in contact cu medii umede este recomandată utilizarea articolelor din gama celor hidrofobizate (cod S2), confecţionate din materiale sintetice rezistente la lichide sau chiar impermeabile: pantofi, bocanci sau cizme; pentru spaţiile unde nu există riscuri mecanice (ex: birouri, laboratoare, saloane spital, etc) se pot utiliza şi saboţii de lucru fără protecţie (cod O1).

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.