Dispozitive de ridicare și coborâre


Dispozitivele de coborâre și ridicare se utilizează în situațiile de lucru în spații înguste, canale, puțuri, coșuri. Ele se montează de regulă pe tripozi și cu ajutorul unui scripete folosesc la manevrarea încărcăturilor de unelte, scule, piese de schimb dar și a lucrătorilor. Dispozitivele au sisteme de siguranță și de blocare pentru a preveni avarierea încărcăturilor sau accidentarea lucrătorilor. De asemenea, aceste dispozitive se utilizează de către echipele de salvatori pentru evacuarea din spațiile înguste a persoanelor accidentate, care pot fi conștiente sau nu. Dispozitivele sunt prevăzute cu frână automatică iar capacitatea maximă de manevrare este de 200 kg. În funcție de model lungimea maximă de acțiune este 50 m.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.