Hamuri şi centuri complexe - gama economică


Hamul complex reprezintă echipamentul de protecţie împotriva căderii care asigură fixarea corpului şi disiparea energiei de cădere în mod uniform. Hamul este format din chingi, centură, catarame şi alte elemente dispuse şi ajustate în mod adecvat pe corpul lucrătorului pentru a-l reţine pe durata căderii şi după oprirea acestuia. Prin construcţia sa el trebuie să reţină corpul în timpul căderii şi după aceasta să îl menţină suspendat la un unghi de 50 de grade în raport cu verticala. Hamurile complexe au minim două puncte de ancorare, unul anterior şi unui dorsal. De regulă, hamul include şi centura de poziţionare, oferind astfel toate funcţiile acesteia în timpul lucrului. Atât chingile superioare, cât şi cele inferioare trebuie sa aibă elemente reglabile pentru o ajustare cât mai bună pe corpul lucătorului asigurându-se echilibrul între necesitatea ca hamul să fie suficient de strâns pe corp şi necesitatea lucrătorului de a avea un confort minim. Toate hamurile trebuie testate şi avizate anual de către un organism autorizat. Dacă s-a produs o cădere, acel echipament se scoate din folosinţă în totalitatea sa. Toate elementele componente ale unui sistem care a oprit o cădere trebuie înlocuite indiferent dacă aparent acestea nu au suferit modificări fizice vizibile.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.