Corzi și chingi


În lucrul la înălţime, coarda reprezintă un material tehnic de primă importanţă, asigurând securitatea şi viaţa celui care o utilizează. Frânghia este creată pentru a rezista tensiunilor exercitate în cazul unui accident iar testele la care sunt supuse în vederea certificării se fac pentru greutăţi care depăşesc cu 40% sau chiar 50% greutatea uzulă a unui lucrător. Frânghiile pot avea diverse grosimi, diverse lungimi, în conformitate cu felurite cazuri de scheme de asigurare necesare în practică. 

Chingile de fixare sunt dispozitive de asigurare a încărcăturilor în timpul operațiunilor de ridicare sau de transport, care permit o fixare a mărfurilor foarte bună, indiferent de modul de ambalare a lor, în cutii, saci sau altfel.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.