Prosoape din hârtie pliată


Prosoapele pliate sunt recomandate în locuri unde dozajul trebuie făcut cu uşurinţă, modul de prezentare şi utilizare făcându-le uşor de folosit cu o singură mână. Prosoapele „în Z” se livrează ambalate câte 160 sau câte 200 de bucăţi într-un pachet şi 20 de pachete la cutie şi pot fi fabricate din celuloză pură sau din hârtie reciclată.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.