Centuri de poziţionare


Centura de poziţionare este piesa centrală a unui sistem de poziţionare în timpul lucrului. Centura asigură DOAR POZIŢIONAREA corpului astfel încât ambele mâini să fie libere, ea nu este element de asigurare împotriva căderii. Centura trebuie să asigure confortul în timpul lucrului şi să permită prinderea elementului de legătură dar şi a câtorva alte accesorii. Centura trebuie montată în dreptul brâului sau mai sus de acesta. Dacă în timpul lucrului nu există riscul iminent de cădere atunci se poate folosi doar centura de poziţionare împreună cu o franghie de poziţionare (conform EN358). Dacă există riscul de cădere atunci, conform EN353-2 şi EN361, lucrătorul trebuie echipat obligatoriu cu un ham complet care să includă şi centura de poziţionare precum şi un opritor/atenuator de cădere EN355:2002.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.