Centură de poziționare PB 31
Centură de poziționare PB 31
Centură de poziționare PB 31
Centură de poziționare PB 31

Centură de poziționare PB 31

1473 0744 635 730

Se recomandă a fi folosită doar de către pompieri în timpul activităților specifice muncii.
 
Centură de poziționare pentru pompieri. Înlătura problemele din timpul coborârii. Poate fi foarte ușor transformată într-o unealtă pentru salvarea vieții, avînd calități excelente pentru cărarea echipamentelor. Pompierii pot sigur și rapid să-și asigure poziția la înălțime. La mișcarea pe frânghii fixe, centură poate trece foarte ușor dintr-un punct de ancorare în altul. Greutate: 900 g (M-XL), 1000 g (XXL).

Certificari/Norme

CE, EN 358
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.