Centură de poziționare PB 70

Centură de poziționare PB 70

pb70 0744 635 730

Se recomandă a fi folosită în activități ce presupun necesitatea lucrului în coarda, dar nu există pericol de cădere în gol.
 
Centură de poziționare cu două inele laterale pentru poziționare în timpul lucrului, cu două inele laterale de prindere și unul frontal pentru lucrul în poziția așezat, prevăzută cu bucle pentru scule. Greutate: 990 g pentru mărimi M-XL și 1020 g pentru mărimea XXL.

Certificari/Norme

CE, EN 358, EN 813
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.