Centură de poziționare SH WPB 01

Centură de poziționare SH WPB 01

935 0744 635 730

Se recomandă a se folosi doar pentru securitatea celor care lucrează în locuri unde nu este risc de cădere liberă cum ar fi: acoperișuri sau plane înclinate, ori pe dispozitive care prezintă pericol de alunecare.
 
Centură de poziționare confecționată din poliamidă și poliester, reglabilă, ajustare ușoară prin catarame, cu două inele laterale tip D, suporți lombari și inele din plastic pentru diferite tipuri de scule.

Certificari/Norme

CE, EN358
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.