Căşti pentru pompieri


Căştile pentru pompieri trebuie să îndeplinească toate cerinţele generale ale căştilor de protecţie şi câteva cerinţe specifice. Ele trebuie să asigure şi protecţia ochilor, fiind în acest sens echipate cu vizoare transparente care sunt, de regulă, rabatabile. Căştile pentru pompieri sunt construite din materiale termoplastice sau din Kevlar; toate elementele trebuie să fie din materiale ignifuge, gen aramidice si trebuie să fie prevăzute cu elemente de pregătire pentru sisteme de comunicaţie. De asemenea, căştile pentru pompieri sunt prevăzute cu posibilitatea de a fi echipate cu sisteme diferite de vizier, sau cu sisteme de măşti complete de respiraţie, lanterne sau antifoane externe.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.