Hamuri şi centuri complexe - gama profesională


Gama profesională a hamurilor complexe se diferenţiază de cea economică prin diverse accesorii suplimentare sau caracteristici constructive prin care se asigură funcţii suplimentare celor clasice sau un confort deosebit. Printre aceste caracteristici putem enumera: mai multe puncte de ancorare dintre care cel mai important este cel frontal de mijloc, utilizat pentru lucrul supendat în coardă, pernele amortizoare cu care sunt echipate chingile inghinale, pentru un confort sporit sau pentru lucrul în coardă. De asemenea, în această subcategorie putem întâlni sortimente dedicate de hamuri, cum ar fi hamurile pentru femei, cele din materiale ignifugate sau cele care integrează veste de lucru, din materiale normale sau de mare vizibilitate cu elemente reflectorizante. Toate hamurile trebuie testate şi avizate anual de către un organism autorizat. Dacă s-a produs o cădere, acel echipament se scoate din folosinţă în totalitatea sa. Toate elementele componente ale unui sistem care a oprit o cădere trebuie înloicuite indiferent dacă aparent acestea nu au suferit modificări fizice vizibile.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.