Ham complex de siguranță P 73

Ham complex de siguranță P 73

P73 0744 635 730

Recomandari de folosinta: protectie impotriva caderii, diferite situatii ce necesita lucrul in coarda (lucrari de montaj sau mentenanta, alpinism utilitar), deplasare in plan vertical sau plan inclinat, deplasare pe linia vietii, pozitionare la locul de munca.
 
Ham complex cu un punct de ancorare frontal și unul dorsal, un inel de ancorare în dreptul abdomenului pentru lucrul în poziția șezut, 2 inele laterale de poziționare, catarame din aluminiu cu închidere automată, protector lombar, benzi late pentru picioare, suport dorsal lat pentru protecția umerilor, posibilitate de conectare a diferitelor dispozitive de prindere și fixare, ajustare ușoară separat pentru picioare și umeri. Greutate: 1780 g.

Certificari/Norme

CE, EN 361, EN 358, EN 813
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.