Îmbrăcăminte specială


Îmbrăcămintea specială cuprinde articole de protecţie a corpului pentru condiţii speciale de lucru, în prezenţa flăcărilor, scânteilor (materiale ignifuge), unde există riscuri chimice (materiale antiacide), unde există riscuri electrice (materiale antistatice), unde există riscuri mecanice date de lanţul motofierăstrăului. Pentru fiecare caz în parte, materialele au proprietăţi specifice care să elimine acele riscuri. Dezvoltarea tehnologiei de fabricare a firelor şi fibrelor sintetice a făcut posibilă apariţia unor materiale textile care permit confecţionarea de costume de protecţie a corpului multi-risc, adică acele echipamente care protejează în acelaşi timp împotriva mai multor riscuri, antistatice, termice şi electrice. De asemenea, materialele noi au bune proprietăţi impermeabile şi o greutate specifică mică, făcând ca greutatea costumelor să fie din ce în ce mai mică.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.