Detergenţi şi materiale de curăţenie


Detergenţii şi celelalte soluţii pentru curăţare sunt comercializate din gama profesională, ambalate la bidoane de minim 5l. Gama de substanţe este largă, acoperind toate necesităţile de curăţenie, atât din mediul de birou cât şi din mediul de lucru industrial, pardoseli, geamuri, mobilier, săpun de mâini, corpuri şi obiecte sanitare şi multe altele.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.