Ind. Usoara


În industria ușoară riscurile nu sunt dintre cele mai mari dar totuși va trebui făcută o analiză specifică pentru fiecare loc de muncă în parte iar în urma acestei analiza a factorilor de risc se va lua decizia echipării cu echipamentul individual de protecție adecvat. În mod uzual von întâlni echipament pentru protecția corpului (halate, salopete), pentru protecția mâinilor (mănuși), pentru protecție auditivă acolo unde este cazul (secții mecanizate de țesătorie, broderie) și alte asemenea. Desigur, lucrătorii care activează în compartimentele de mentenență trebuie echipați în conformitate cu riscurile aferente:  pericole mecanice asociate mentenanţei utilajelor, cum ar fi strivirea, blocarea și injecţia de lichide sub înaltă presiune, pericole electrice atunci când se lucrează cu echipamente defecte sau în timpul mentenanţei instalaţiilor și echipamentelor electrice, pericole termice asociate utilizării echipamentelor de sudură sau de încălzire în cursul lucrărilor de mentenanţă ori mentenanţei echipamentelor.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.