Halate, şorţuri și combinezoane


În această sub-categorie includem articole de protecție pentru corp cu utilizare mai restrânsă și specifică. Halatele, combinezoanele şi şorţurile sunt articole de protecţie a corpului care oferă o protecţie parţială, împotriva riscurilor minime, de murdărire sau stropire. În anumite situaţii şorţurile pot oferi protecţie şi împotriva riscurilor chimice, de împroşcare cu substanţe periculoase. Halatele şi şorţurile pot fi confecţionate din doc 100% bumbac, din tercot (35%bbc şi 65% poliester) iar şorţurile se mai pot fabrica şi din PVC sau alte combinaţii de materiale impermeabile. Constructiv, halatele pot fi cu guler sau fără, cu mâneci lungi sau cu mâneci scurte, cu lungime mai mică sau mai mare în funcţie de necesităţile specifice fiecărui client. Şorţurile se pot întâlni într-o mare diversitate de tipuri, cu pieptar sau fără, cu buzunare sau fără, după necesităţile diverselor posturi de lucru. Un caz extrem de şorţ este cel din zale, pentru măcelari care protejează corpul împotriva riscurilor de tăiere. Combinzoanele oferă avantajul protecției intregrale a corpului, fiind dintr-o sigură bucată. Au avantajul de a oferi mai multă lejeritate în mișcări dar echiparea/dezechiparea este mai anevoioasă.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.