Mănuşi antiimpact, antivibraţii


Mănuşile antiimpact sau antivibraţii fac parte din clasa superioară a mănuşilor de protecţie. Apariţia lor a fost posibilă datorită progresului tehnologic din ultima vreme, a materialelor sintetice de generaţie nouă care au proprietăţi deosebite. Mănuşile antiimpact au în construcţie părţi care protejează dosul palmei şi a degetelor împotriva şocurilor mecanice şi/sau a contactului cu părţi contondente iar mănuşile antivibraţii conţin în zona palmei porţiuni realizate din materiale cu proprietăţi speciale. Acestea absorb vibraţiile sculelor cu acţionare mecanică şi reduc efectul acestora asupra articulaţiilor utilizatorului. 

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.