Ind. Farmaceutica


În industria farmaceutică întâlnim factori de risc asemănători cu cei din industria chimică suprapuși peste alții de tipul celor din industria alimentară. Aceasta înseamnă că echipamentul individual de protecție trebuie să aibe caracteristici care să protejeze în același timp utilizatorul împotriva riscului de contaminare cu substanțe chimice dăunătorare cât și produsul procesului de muncă împotriva riscurilor de contaminare din partea lucrătorului. Un rol aparte îl au în aceste condiții echipementele de unică folosință, de la cele simple până la cele de clasă de protecție superioară și de asemenea echpaementele de protecție respiratorie, de la semimăștile simple din polipropilenă nețesută până la sistemele complexe de respirație, cu aducțiune liberă de aer din exterior sau cu tuburi de aer sub presiune.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.