Suflante și accesorii


În sitațiile în care se intervine în spații înguste sau slab ventilate sau acolo unde aerul poate fi viciat de substanțe vătămătoare sunt necesare dispozitive de aducțiune a aerului curat din exterior la locul de muncă. Acolo unde situația o permite iar aerul poate fi adus din afară în cantitate suficientă pentru a asigura o concentrație de oxigen mai mare de 17% se utilizează suflante și furtunuri. Atât suflantele cât și furtunurile pot fi de diferite calibre și capacități/lungimi, pentru a asigura o utilizare optimă în situații diverse.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.