Mănuşi anticalorice


Mănuşile anticalorice au rolul de a proteja mâinile împotriva riscurilor de expunere la temperaturi înalte şi foc. Expunerea la temperaturi înalte se poate manifesta prin expunere directă la flacără, contact cu suprafeţe încălzite, prin convecţie, prin căldura radiantă sau prin proiecţii de metal topit, cantitate mai mică sau mai mare. Mănuşile anticalorice se pot realiza din ţesături din fibre speciale, cu o conductivitate termică foarte scăzută sau din piele. Pentru variante de mănuşi cu rezistenţă termică mai mare şi expunere timp mai îndelungat se poate prevedea un strat exterior suplimentar, din material aluminizat. De asemenea, se pot întâlni cazuri în care rezistenţa la temperaturi înalte trebuie cumulată cu rezistenţa la tăiere şi în aceste cazuri se combină fibrele din ţesătură în mai multe straturi, în interior bumbac pentru confort, mediu din fibră antitermică şi exterior din fibră antităiere.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.