Mănuşi antichimice, antiacide şi petroliere


Mănuşile antichimice, antiacide şi petroliere protejează mâinile împotriva riscurilor prezentate de microorganisme şi de substanţele chimice. Riscurile se pot manifesta în două moduri: prin penetraţie, care reprezintă transferul la scară nemoleculară a unui produs chimic sau microorganismelor prin porozităţile cusăturilor, micro-găurile sau a altor imperfecţiuni ale materialului mănuşilor sau prin permeaţie, care reprezintă difuzia la nivel molecular prin masa materialului mănuşilor a substanţelor vătămătoare. O mănuşă antichimică este considerată a fi rezistentă la produse chimice dacă obţine în teste un indice de performanţă la permeaţie cel puţin egal cu 2 la minim trei produse chimice alese dintr-o listă standardizată. Domeniul de utilizare al mănuşilor este determinant deoarece, după caz ele trebuie să fie etanşe la apă şi aer, la microorganisme, la împroşcarea cu  produse chimice slab concentrate sau la contactul prelungit cu substanţe chimice concentrate.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.