Ham complex de siguranță P 80E

Ham complex de siguranță P 80E

P80E 0744 635 730

Recomandări de folosință: protecție împotriva căderii, diferite situații ce necesită lucrul în coarda (lucrări de montaj sau mentenanță, alpinism utilitar), deplasare în plan vertical sau plan înclinat, salvare și evacuare.
 
Centură complexă tip ham, 4 puncte de prindere, chingi elastice, un punct de ancorare frontal și unul dorsal, 2 inele laterale de poziționare, catarame din aluminiu cu închidere automată, protector lombar, benzi late pentru picioare ce asigura confort sporit în cazul lucrului în coarda, ajustare ușoară separat pentru picioare și umeri. Greutate: 1720 g.

Certificari/Norme

CE, EN 361, EN 358, EN 813
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.