Ham simplu de siguranță P 32 PRO

Ham simplu de siguranță P 32 PRO

P32PRO 0744 635 730

Recomandări de folosință: protecție la cădere pe suprafețe plane cu delimitare, protecție la cădere în cazul urcării în plan vertical, protecție la cădere în cazul urcării pe schele.: activități precum sudură, lipire sau tăiere metale.
 
Ham de siguranță cu două puncte de prindere, unul dorsal și unul frontal, inel dorsal din aluminiu, suport confortabil pentru umeri, deschidere largă în dreptul gâtului pentru confort sporit, închidere rapidă prin intermediul cataramelor cu închidere rapidă, benzi late pentru picioare, indicator de cădere, sistem individual de identitate. Greutate: 1315 g.

Certificari/Norme

CE, EN 361
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.