Ham complex de siguranță P 80E ISOL

Ham complex de siguranță P 80E ISOL

P80EISOL 0744 635 730

Recomandări de folosință: protecție la cădere și poziționare în timpul lucrului în domenii de activitate ce necesită folosirea echipamentelor izolatoare împotriva curentului electric.
 
Centură complexă tip ham cu catarame de reglaj și inele de prindere sau susținere izolate, chingi elastice, suport dorsal și lombar lat pentru confort sporit, 2 puncte de prindere , unul dorsal și unul frontal, un punct de ancorare în dreptul abdomenului pentru lucrul în poziția șezut, două inele de prindere laterală, catarame cu închidere automată, două căi de ajustare pentru umeri și picioare. Greutate: 1800 g.

Certificari/Norme

CE, EN 361, EN 358, EN 813
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.