Ham complex de siguranță P 50N ISOL

Ham complex de siguranță P 50N ISOL

P50NISOL 0744 635 730

Se recomandă pentru activități industriale sau construcții ce necesită rezistență echipamentului la flacăra și protecție împotriva curentului electric, pentru limitare a căderii în plan orizontal sau înclinat, protecția la cădere în plan vertical, sau escaladare pe schele.
 
Centură complexă tip ham, cu catarame de reglaj și inele de prindere sau susținere izolate, două puncte de ancorare unul frontal și unul dorsal, catarame cu închidere automată, 2 inele laterale pentru poziționare, chinga de susținere pentru șezut, suport lombar, chinga confecționată din ARAMID-POLYESTER, model ignifug, 2 căi de ajustare separat pentru umeri și picioare. Greutate: 1650 g.

Certificari/Norme

CE, EN 361, EN 358, EN 358 p.4.1.5
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.