Centură de poziționare TH 050

Centură de poziționare TH 050

TH050 0744 635 730

Recomandari de folosinta: la toaletarea copacilor de la marginea drumurilor, infrumusetare parcuri si gradini.
 
Centură de poziționare pentru toaletari fasonari, ce permite lucrul rapid și confortabil la toaletarea arborilor, cu două inele laterale și unul frontal, închidere automată cu ajutorul cataramelor din aluminiu. Greutate: 2500 g (M-XL), 2600 g (XXL).

Certificari/Norme

CE, EN 358, EN 813
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.