Ham simplu de siguranță P 30N

Ham simplu de siguranță P 30N

P30N 0744 635 730

Recomandări de folosință: activități precum sudură, lipire sau tăiere metale.
 
Ham simplu de siguranță, model ignifug, cu un punct de ancorare dorsal și unul frontal, confecționat din chinga de ARAMID-POLYESTER, ajustare separată pentru picioare și umeri prin intermediul cataramelor. Greutate: 1030 g.

Certificari/Norme

CE, EN 361, EN 358 p.4.1.5
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.