Jachetă PALMA
Jachetă PALMA
Jachetă PALMA
Jachetă PALMA
Jachetă PALMA
Jachetă PALMA

Jachetă PALMA

PALMA 0744 635 730

Riscuri minime. Se recomandă pentru protecţia corpului împotriva riscurilor de murdărire, frig, acțiunea particulelor de praf sau altor substanțe care pot produce iritaţii ale pielii. Nu se recomandă în locurile unde exista riscuri mecanice, chimice, electrice sau termice.
 
Geacă de iarnă confecționată din 100% poliester Oxford acoperit cu PU, țesătură funcțională și tehnică, cu o acoperire extrem de avansată, cu rezistență excelentă la apă și rezistență la vânt, care nu permite pătrunderea umezelii, a picăturilor de ploaie sau a vântului în țesătură, căptușeală din poliester de 160 g/mp, 8 buzunare exterioare, 1 buzunar interior, fermoar frontal sub clapetă cu știfturi de presare și prindere auto, glugă reglabilă cu șnur și dopuri, detașabilă, cu știfturi de presare, guler căptușit cu lână polară, elemente reflectorizante, manșete tricotate în interiorul mânecilor, talie elastică cu șnur și dopuri, culoare negru/bleumarin.

Certificari/Norme

Este în conformitate cu cerințele HG 305/2017 pentru aplicarea regulamentului UE 2016/425 privind EIP.
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.