Opritor de cadere pe franghie AC 010

Opritor de cadere pe franghie AC 010

1839 0744 635 730

Recomandări de folosință: protecție împotriva căderii în construcții civile și industriale, finisaje interioare, lucrări de bricolaj, activități pe acoperișuri sau plan înclinat, servicii și logistică.
 
Opritor de cădere pe frânghie, cu absorbant de șoc din poliamidă detașabil și carabinieră 2G la capăt, indicator de sens, conceput a fi folosit cu frânghie de grosime 14 mm din poliamidă. Frânghia este prevăzută cu ochet la un capăt și poate avea lungimi de 10 m, 20 m, 30 m, 40 m sau 50 m.

Certificari/Norme

CE, EN 353-2
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.