Franghie de siguranță AC 300

Franghie de siguranță AC 300

AC300 0744 635 730

Protecție suplimentară împotriva căderilor de la înălțime, în cazul deplasărilor în plan vertical. Se recomandă a fi utilizată împreună cu opritorul de cădere pe frânghie AC 080.
 
Frânghie confecționată din poliamidă, grosime 12 mm, recomandată a fi folosită împreună cu opritor de cădere culisabil pe frânghie. Este prevăzută cu ochet la un singur capăt, celalat capăt fiind liber. Lungimi: 10 m, 20 m, 30 m, 40 m, 50 m.

Certificari/Norme

CE, EN 353-2
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.