• New
Vestă GILBLANC
Vestă GILBLANC

Vestă GILBLANC

2148 0744 635 730

GILBLANC
Riscuri minime. Se recomandă pentru protecţia corpului împotriva riscurilor de murdărire, frig, acțiunea particulelor de praf sau altor substanțe care pot produce iritaţii ale pielii. Nu se recomandă în locurile unde exista riscuri mecanice, chimice, electrice sau termice.
 
Vestă de iarnă, confecționată din 65% poliester și 35% bumbac, căptușeală din poliester tafta, 4 buzunare interiore, guler înalt, elastic în talie, închidere cu fermoar frontal, culoare albă.

Certificari/Norme

Este în conformitate cu cerințele HG 305/2017 pentru aplicarea regulamentului UE 2016/425 privind EIP.
Nu are review-uri

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.