Mănuşi de lăcătuş COLORADO
Mănuşi de lăcătuş COLORADO

Mănuşi de lăcătuş COLORADO

136 0744 635 730

Riscuri mecanice medii. Se recomandă pentru manipularea obiectelor metalice şi nemetalice pentru protecţia mâinilor împotriva agresiunilor fizice şi mecanice prin abraziune, tăiere şi a înţepăturilor. Căptuşeală din bumbac pentru un confort sporit.
 
Mănuşi lăcătuş din piele şpalt bovină de clasă A, manşetă cauciucată, fără cusături în palmă, dos din bumbac cu elastic pentru reglare pe mână. EN 388 (4243).

Certificari/Norme

CE directiva 89/686/CEE. SR EN 388 (4323). 4-Rezistenţa la abraziune (în gama 1-4). 3-Rezistenţa la tăiere (în gama 1-5). 2-Rezistenţa de deşirare (în gama 1-4). 3-Rezistenţa la perforare (în gama 1-4).
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.