Opritor de cadere PROTECTOR EXTRA...
Opritor de cadere PROTECTOR EXTRA...

Opritor de cadere PROTECTOR EXTRA LARGE AN 190T

AN190T 0744 635 730

Recomandări de folosință: protecția împotriva căderii de pe schele de construcții, diferite activități de finisaje ale clădirilor sau bricolaj, logistică, mentenanță, industrie extractivă.
 
Sistem anticădere autoretractabil din cablu de oțel, grosime 4,8 mm cu disipator de energie încorporat, carcasă ABS, indicator de cădere, sistem de blocare prin inerție. Este recomandat pentru a fi utilizat cu un ancoraj de securitate (AM 007) datorită lungimii mari a derulatorului. Lungimi: 40 m, 60 m.

Certificari/Norme

CE, EN 360
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.