Frânghie de siguranță AW 170 cu LB 102

Frânghie de siguranță AW 170 cu LB 102

A170L102 0744 635 730

Se recomandă a fi folosită în special pentru protecție împotriva căderii în cazul deplasărilor lungi în plan vertical pe linia vieții, pe schele de construcții sau scări fixe.
 
Frânghie dublă de siguranță din poliester, cu ocheti, grosime 10,5 mm, lungime fixă 2 m, cu absorbant de șoc la un capăt. Posibilitate de atașare a unor modele diferite de carabiniere în funcție de necesitățile specifice locurilor de muncă. Greutate: 360 g. Sarcina maximă: 140 Kg.

Certificari/Norme

CE, EN 355, EN 354
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.