Frânghie de siguranță AW 170 cu LE 101

Frânghie de siguranță AW 170 cu LE 101

A170LE101 0744 635 730

Recomandări de folosință: protecție împotriva căderii de pe schele, podețe, acoperișuri, terase, alte spații deschise cu pericol de cădere în gol, deplasare pe linia vieții, diferite activități de mentenanță.
 
Frânghie de siguranță elastică confecționată din poliester, cu ocheți și absorbant de șoc din poliamida la un capăt, posibilitate de atașare a unor modele diferite de carabiniere în funcție de necesitățile specifice locurilor de muncă. Greutate: 360 g. Sarcina maximă: 140 Kg.

Certificari/Norme

CE, EN 355, EN 354
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.