Frânghie de siguranță ABM cu 2LE 101

Frânghie de siguranță ABM cu 2LE 101

ABM2LE10 0744 635 730

Recomandări de folosință: protecție împotriva căderii în gol în cazul ascensiunii în plan vertical pe schele, scări fixe, turnuri sau silozuri. Cele două frânghii elastice asigura o protecție permanentă a lucrătorilor pe tot parcursul ascensiunii.
 
Frânghie elastică dublă de siguranță, confecționată din poliester, lungime 2 m, cu absorbant de șoc din poliamidă, prevăzută la un capăt cu o carabinieră 2G și la celelalte cu câte o carabinieră de schelă. Posibilitate de atașare a unor modele diferite de carabiniere la capete, în funcție de necesitățile specifice locurilor de muncă.

Certificari/Norme

CE, EN 355, EN 354
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.