Frânghie de siguranță ABM cu LB 201 FLR

Frânghie de siguranță ABM cu LB 201 FLR

LB200FLR 0744 635 730

Se recomandă a fi folosită în activități ce presupun lucrul cu flacără deschisă sau căldură excesivă ca sudura, polizarea, lipirea, tăierea metalelor.
 
Frânghie simplă de siguranță ignifugă, rezistență la flacăra, confecționată din fibre de ARAMIDA, lungime fixă 2 m, grosime 11 mm, cu o carabinieră 2G la un capăt și o carabinieră de schelă la celălalt, cu absorbant de șoc protejat la exterior cu un săculeț din fibre textile aluminizate. Frânghia este protejată împotriva scanteilor sau a particulelor de metal topit. Posibilitate de atașare a unor modele diferite de carabiniere la capete, în funcție de necesitățile specifice locurilor de muncă.

Certificari/Norme

CE, EN 355, EN 354, EN 358 p.4.1.5
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.