Opritor de cadere pe franghie ASCORD...

Opritor de cadere pe franghie ASCORD AN060

AN060 0744 635 730

Protecție împotriva căderii în cazul deplasărilor lungi pe verticală sau plan înclinat, deplasărilor lungi pe orizontală, sau pe linia vieții.
 
Opritor de cădere pe frânghie cu disipator de energie și indicator de cădere. Este conceput a fi folosit împreună cu frânghia AN315 cu grosimea de 14 mm și este prevăzut cu indicator de sens.

Certificari/Norme

CE, EN 353-2
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.